Roerei met avocado en geitenkaas van Denise Kortlever
bewaar
bewaar

Roerei met avocado en geitenkaas van Denise Kortlever

Zachte roerei samen met romige avocado en geitenkaas als ontbijt, wat een feestje!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de eieren toe en roer goed met een spatel. Laat het ei tussendoor steeds zo’n 10 sec. met rust. Schep de stukjes gestold ei steeds door het nog vloeibare deel tot het ei gestold is, maar nog wel romig.

Haal de pan van het vuur. Verdeel het roerei over de kommen en verkruimel er meteen de geitenkaas over, zodat die een beetje smelt. Snijd de bieslook fijn. Voeg de avocadoblokjes en bieslook toe aan het eimengsel. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel met extra vierge olijfolie.

bereidingstipGebruik vooral je lekkerste olijfolie en grof zeezout, want die maken dit roerei echt af. Voor een steviger ontbijt serveer je er een snee geroosterd brood bij (het recept is dan niet meer glutenvrij).
variatietipBen je geen liefhebber van geitenkaas? Vervang deze dan door blokjes witte kaas. Ook lekker met stukjes gerookte zalm of uitgebakken spekreepjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roerei met avocado en geitenkaas van Denise Kortlever

Zachte roerei samen met romige avocado en geitenkaas als ontbijt, wat een feestje!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig