Spruitjesstamppot met geitenkaas en olijven
bewaar
bewaar

Spruitjesstamppot met geitenkaas en olijven

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de spruitjes de laatste 10 min. mee. Giet af, maar laat een laagje water van 5 mm achter in de pan. Doe de aardappelen en spruitjes terug in de pan. Voeg de olie, knoflook en geitenkaas toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Breng op smaak met peper en zout.

Schep de peterselie en de olijven erdoor en verdeel de stamppot over 4 borden.

algemeenPeterselie is ook lekker in een soep, stoofpot of salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spruitjesstamppot met geitenkaas en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig