Kaastaart met tomaat en olijven
bewaar
bewaar

Kaastaart met tomaat en olijven

Meer dan tomaten, kaas en olijven heeft een goede hartige taart ook helemaal niet nodig.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Klop de eieren los met de MonChou en kaas. Vet de quichevorm in en bekleed met bladerdeeg.

Prik de bodem in met een vork en bestrooi met paneermeel. Maak de tomaatjes schoon. Schep de olijven en tomaatjes door het kaasmengsel en schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.

combinatietipLekker met gemengde groene salade en balsamicodressing.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaastaart met tomaat en olijven

Meer dan tomaten, kaas en olijven heeft een goede hartige taart ook helemaal niet nodig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig