Kaastaart met tomaat en olijven
Meer dan tomaten, kaas en olijven heeft een goede hartige taart ook helemaal niet nodig.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Klop de eieren los met de MonChou en kaas. Vet de quichevorm in en bekleed met bladerdeeg.
Prik de bodem in met een vork en bestrooi met paneermeel. Maak de tomaatjes schoon. Schep de olijven en tomaatjes door het kaasmengsel en schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Kaastaart met tomaat en olijven
Meer dan tomaten, kaas en olijven heeft een goede hartige taart ook helemaal niet nodig.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Klop de eieren los met de MonChou en kaas. Vet de quichevorm in en bekleed met bladerdeeg.
Prik de bodem in met een vork en bestrooi met paneermeel. Maak de tomaatjes schoon. Schep de olijven en tomaatjes door het kaasmengsel en schenk in de vorm. Bak de taart in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakken diepvries bladerdeeg
4 middelgrote scharreleieren
200 g Mon Chou zacht & luchtig
200 g parrano snippers
3 el paneermeel
500 g cherrytomaten
75 g groene olijven zonder pit
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm)