Sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei
bewaar
bewaar

Sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei

Het duurt maar 20 minuten om deze ketoproof sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei klaar te maken. En het is nog budgetvriendelijk ook! De finishing touch? De dressing van mosterd en azijn.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en bak hierin de spekjes in 8-10 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in grove stukken. Kook de sperziebonen in 5 min. beetgaar.

Halveer de cherrytomaten en olijven. Klop de olie met de azijn en mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Meng de sperziebonen met de olijven, tomaten, spekjes en dressing. Verdeel het ei erover en breng op smaak met peper en eventueel zout.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei

Het duurt maar 20 minuten om deze ketoproof sperziebonensalade met tomaat, olijven, spekjes en ei klaar te maken. En het is nog budgetvriendelijk ook! De finishing touch? De dressing van mosterd en azijn.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig