Paprikataart met kaas
bewaar
bewaar

Paprikataart met kaas

Hartige taart met een vulling van twee soorten kaas. Dubbel zo lekker!

25 min. bereiden / 40 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, was de paprika's en snijd in kleine blokjes.

Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak hierin de ui en paprika ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de roquefort erboven en vermeng. Vet de springvorm in en bekleed met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem.

Verdeel het paprikamengsel over de bodem. Klop de eieren los met de MonChou en schenk over de vulling. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.

combinatietipLekker met friséesla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprikataart met kaas

Hartige taart met een vulling van twee soorten kaas. Dubbel zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig