Paprikataart met kaas
Hartige taart met een vulling van twee soorten kaas. Dubbel zo lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, was de paprika's en snijd in kleine blokjes.
Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak hierin de ui en paprika ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de roquefort erboven en vermeng. Vet de springvorm in en bekleed met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Verdeel het paprikamengsel over de bodem. Klop de eieren los met de MonChou en schenk over de vulling. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
Paprikataart met kaas
Hartige taart met een vulling van twee soorten kaas. Dubbel zo lekker!
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
25 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, was de paprika's en snijd in kleine blokjes.
Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak hierin de ui en paprika ca. 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de roquefort erboven en vermeng. Vet de springvorm in en bekleed met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
Verdeel het paprikamengsel over de bodem. Klop de eieren los met de MonChou en schenk over de vulling. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 plakjes diepvries bladerdeeg
1 ui
1 zak paprikamix
3 el traditionele olijfolie
150 g Roquefort blauwaderkaas 52+
2 middelgrote eieren
194 ml Mon Chou zacht & luchtig
Dit heb je nodig
springvorm (∅ 24 cm)