Aardappelpizza's met ham en olijven
Aan de slag
Aardappels schillen, 10 min. koken, uit pan nemen en iets laten afkoelen. Oven voorverwarmen op 200° C. Tomaten wassen en halveren. Aardappels in plakjes snijden. In ruime kom eieren met melk, pizzakruiden, zout en peper loskloppen. Aardappel erdoor scheppen. Aardappel-eimengsel in taartvormen uitspreiden. Ham, tomaten en olijven over aardappelschijfjes verdelen en met kaas bestrooien. Aardappelpizza's in 25 min. gaar en goudbruin bakken.
Aardappelpizza's met ham en olijven
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
25 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Aardappels schillen, 10 min. koken, uit pan nemen en iets laten afkoelen. Oven voorverwarmen op 200° C. Tomaten wassen en halveren. Aardappels in plakjes snijden. In ruime kom eieren met melk, pizzakruiden, zout en peper loskloppen. Aardappel erdoor scheppen. Aardappel-eimengsel in taartvormen uitspreiden. Ham, tomaten en olijven over aardappelschijfjes verdelen en met kaas bestrooien. Aardappelpizza's in 25 min. gaar en goudbruin bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g superaardappels
2 bakjes cherrytomaten
6 eieren
100 ml melk
2 eetlepels pizzakruiden
1 potje groene olijven zonder pit
1 duopakje hamreepjes
1 zakje pizzakaas
Dit heb je nodig
2 lage taartvormen (doorsnede 24 cm), ingevet