Aardappelpizza's met ham en olijven
bewaar
bewaar

Aardappelpizza's met ham en olijven

25 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, 10 min. koken, uit pan nemen en iets laten afkoelen. Oven voorverwarmen op 200° C. Tomaten wassen en halveren. Aardappels in plakjes snijden. In ruime kom eieren met melk, pizzakruiden, zout en peper loskloppen. Aardappel erdoor scheppen. Aardappel-eimengsel in taartvormen uitspreiden. Ham, tomaten en olijven over aardappelschijfjes verdelen en met kaas bestrooien. Aardappelpizza's in 25 min. gaar en goudbruin bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelpizza's met ham en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig