Tartaarsteak met pofaardappels
Aan de slag
Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in 4-6 min. gaarpoffen (afhankelijk van vorm en formaat). Aardappels halverwege omdraaien. Met vork slagroom en kaas tot smeuïge crème mengen. Intussen in koekenpan 2 el olie verhitten en tartaarsteaks in 3-4 min. per kant bruin en gaarbakken. Tomaat en ui over twee borden verdelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. Aardappels ernaast leggen, aan bovenzijde insnijden en vullen met kaascrème. Tartaar ernaast leggen en bestrooien met zout en peper.
Tartaarsteak met pofaardappels
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetron op vol vermogen (700 watt) in 4-6 min. gaarpoffen (afhankelijk van vorm en formaat). Aardappels halverwege omdraaien. Met vork slagroom en kaas tot smeuïge crème mengen. Intussen in koekenpan 2 el olie verhitten en tartaarsteaks in 3-4 min. per kant bruin en gaarbakken. Tomaat en ui over twee borden verdelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. Aardappels ernaast leggen, aan bovenzijde insnijden en vullen met kaascrème. Tartaar ernaast leggen en bestrooien met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 grote aardappels
4 eetlepels slagroom
50 g blauwaderkaas
3 eetlepel olijfolie
2 steaks tartaar
4 tomaten
1 kleine rode ui
½ eetlepel balsamicoazijn