Pofaardappels met blauwaderkaas
Aan de slag
Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetronschaal op stuk keukenpapier leggen. Aardappels afgedekt (met magnetronfolie of plastic deksel) op vol vermogen in 7-8 min. gaar laten worden. Aardappels in theedoek verpakt 5 min. laten nagaren. Kaas fijn verkruimelen en met bieslook, zout en peper door yoghurt mengen. In wok ui en knoflook in olie fruiten, spinazie toevoegen en al omscheppend in 4-5 min. laten slinken. Op smaak brengen met zout en peper. Op borden aardappels insnijden. Kaassaus erin en spinazie ernaast scheppen.
Pofaardappels met blauwaderkaas
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonboenen, met vork inprikken en in magnetronschaal op stuk keukenpapier leggen. Aardappels afgedekt (met magnetronfolie of plastic deksel) op vol vermogen in 7-8 min. gaar laten worden. Aardappels in theedoek verpakt 5 min. laten nagaren. Kaas fijn verkruimelen en met bieslook, zout en peper door yoghurt mengen. In wok ui en knoflook in olie fruiten, spinazie toevoegen en al omscheppend in 4-5 min. laten slinken. Op smaak brengen met zout en peper. Op borden aardappels insnijden. Kaassaus erin en spinazie ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 vastkokende aardappels
100 g blauwaderkaas
1 zakje verse bieslook
1 bakje Griekse yoghurt
2 eetlepels olijfolie
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 zak panklare wilde spinazie