Balsamicotartaar met kruidige aardappels
Aan de slag
In koekenpan aardappels in 2 el olie in ca. 15 min. goudbruin en gaar bakken. Rest van olie loskloppen met azijn en mespunt zwarte peper. Tartaar met oliemengsel bestrijken. Grillpan verhitten. Tartaar in 8 min. bruin en vrijwel gaar grillen, halverwege baktijd omdraaien. In schaal slamelange omscheppen met dressing. Tartaar en aardappels bestrooien met zout en over vier borden verdelen. Paprikaringen op tartaar leggen.
Balsamicotartaar met kruidige aardappels
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan aardappels in 2 el olie in ca. 15 min. goudbruin en gaar bakken. Rest van olie loskloppen met azijn en mespunt zwarte peper. Tartaar met oliemengsel bestrijken. Grillpan verhitten. Tartaar in 8 min. bruin en vrijwel gaar grillen, halverwege baktijd omdraaien. In schaal slamelange omscheppen met dressing. Tartaar en aardappels bestrooien met zout en over vier borden verdelen. Paprikaringen op tartaar leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak gekruide aardappelschijfjes paprika
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
2 x 2 steaks tartaar
1 zak eikenbladslamelange
4 eetlepels sladressing blue cheese
1 rode paprika
Dit heb je nodig
grillpan