Wildbouillon met truffelolie en mihoen
Aan de slag
In pan wildfond met 200 ml water aan de kook brengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Mihoen ca. 4 min. in soep laten wellen. Soep over twee diepe borden verdelen en bestrooien met selderij. Soep besprenkelen met citroensap en truffelolie.
algemeenIn plaats van wildfond kan ook gevogeltefond gebruikt worden, of een pittige kruidenbouillon voor een vegetarische variant.
Wildbouillon met truffelolie en mihoen
voorgerecht
null personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan wildfond met 200 ml water aan de kook brengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Mihoen ca. 4 min. in soep laten wellen. Soep over twee diepe borden verdelen en bestrooien met selderij. Soep besprenkelen met citroensap en truffelolie.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pot wildfond
25 g mihoen
2 takjes selderij
1 eetlepel citroensap
2 theelepels truffelolie