Wildsoep met parelhoenfilet
bewaar
bewaar

Wildsoep met parelhoenfilet

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Parelhoenfilet in de lengte in plakken snijden, plakken vervolgens in lange, dunne repen snijden. In pan wildfond met wijn en 400 ml water zachtjes aan de kook brengen. Paddestoelen schoonvegen en in grove stukken snijden. Vuur lager zetten en paddestoelen, parelhoenrepen en helft van stoneleeks toevoegen. Soep 8 min. met deksel op pan zachtjes laten sudderen. Pan van vuur nemen en slagroom en truffelolie door soep mengen. Soep pittig op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Soep in vier diepe borden scheppen en rest van stoneleeks erover verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wildsoep met parelhoenfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig