Salade van rucola met oesterzwammen, mozzarella en stoneleeks
bewaar
bewaar

Salade van rucola met oesterzwammen, mozzarella en stoneleeks

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In schaal rucola omscheppen met 2 el olie en mespunt zout. Mozzarella niet snijden, maar tussen duim en vingers in grove stukjes scheuren. Stoneleeks in ruim kokend water met zout in 2-3 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Oesterzwammen in grove repen scheuren. In koekenpan 2 el olie verhitten en oesterzwammen op hoog vuur 2-3 min. bakken. Afblussen met azijn, zout en peper naar smaak toevoegen. Rucola over vier borden verdelen. Stoneleeks en oesterzwammen erop leggen en mozzarella over salade verdelen. Beetje peper erboven malen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade van rucola met oesterzwammen, mozzarella en stoneleeks

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig