Gemarineerde oesterzwammen
bewaar
bewaar

Gemarineerde oesterzwammen

10 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen en in grove stukken scheuren. In pan olie verwarmen. Oesterzwammen met citroensap en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en oesterzwammen afgedekt in 5-8 min. zachtjes gaarsmoren. Oesterzwammen in vrijgekomen vocht tot kamertemperatuur laten afkoelen. Oesterzwammen als onderdeel van antipastischotel of als borrelhapje serveren op bijvoorbeeld sneetjes ciabatta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde oesterzwammen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig