Gemarineerde oesterzwammen
Aan de slag
Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen en in grove stukken scheuren. In pan olie verwarmen. Oesterzwammen met citroensap en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en oesterzwammen afgedekt in 5-8 min. zachtjes gaarsmoren. Oesterzwammen in vrijgekomen vocht tot kamertemperatuur laten afkoelen. Oesterzwammen als onderdeel van antipastischotel of als borrelhapje serveren op bijvoorbeeld sneetjes ciabatta.
Gemarineerde oesterzwammen
null personen
150 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen en in grove stukken scheuren. In pan olie verwarmen. Oesterzwammen met citroensap en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en oesterzwammen afgedekt in 5-8 min. zachtjes gaarsmoren. Oesterzwammen in vrijgekomen vocht tot kamertemperatuur laten afkoelen. Oesterzwammen als onderdeel van antipastischotel of als borrelhapje serveren op bijvoorbeeld sneetjes ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bakjes oesterzwammen
4 eetlepels olijfolie extra vierge
½ citroen
2 theelepels gedroogde tijm
0 zeezout
0 versgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
keukenpapier