Miesoep met garnalen
Mie soep + garnalen + 20 min. = goedgevuld soepje vanavond!
Aan de slag
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd het vruchtvlees in reepjes. Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de sugarsnaps en paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de champignons toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de garnalen, woksaus, visfond en het water toe. Roer goed door, breng aan de kook en zet het vuur dan direct uit.
Verdeel de mie over kommen en schenk de soep erover.
Miesoep met garnalen
Mie soep + garnalen + 20 min. = goedgevuld soepje vanavond!
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd het vruchtvlees in reepjes. Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de sugarsnaps en paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de champignons toe en roerbak 2 min. mee. Voeg de garnalen, woksaus, visfond en het water toe. Roer goed door, breng aan de kook en zet het vuur dan direct uit.
Verdeel de mie over kommen en schenk de soep erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 gele paprika
175 g kleine kastanjechampignons
250 g eiermie
2 el zonnebloemolie
200 g sugarsnaps
200 g verse cocktailgarnalen
87½ ml woksaus knoflook koriander
380 ml visfond
300 ml water
Dit heb je nodig
keukenpapier