Roergebakken garnalen
Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. gaar. Schenk de woksaus erbij en bak nog 1 min.
Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de groente ca. 4 min. Breng de groente op smaak met ketjap. Verdeel de mie over de borden en schep de groenten eromheen. Leg de garnalen erboven op en serveer met de kroepoek en de atjar.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Roergebakken garnalen
Dit gerecht serveer je met kroepoek en atjar tjampoer voor een feestelijk geheel.
hoofdgerecht
null personen
775 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅖ van de olie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. gaar. Schenk de woksaus erbij en bak nog 1 min.
Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de groente ca. 4 min. Breng de groente op smaak met ketjap. Verdeel de mie over de borden en schep de groenten eromheen. Leg de garnalen erboven op en serveer met de kroepoek en de atjar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g eiermie
5 el traditionele olijfolie
300 g diepvries tijgergarnalen
240 ml woksaus teriyaki
800 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
4 el ketjap manis
75 g gebakken emping
330 g atjar tjampoer
Dit heb je nodig
wok