Mieschotel met spitskool en surimi
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spitskool en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten en groente 5 min. roerbakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en geheel door en door warm laten worden. Mie met roerbakgroenten serveren. Lekker met geraspte komkommer.
Mieschotel met spitskool en surimi
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spitskool en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten en groente 5 min. roerbakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en geheel door en door warm laten worden. Mie met roerbakgroenten serveren. Lekker met geraspte komkommer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak eiermie
600 g spitskool
1 rode paprika
2 bakjes surimisticks
3 eetlepels zonnebloemolie
½ flesje woksaus knoflook & koriander
Dit heb je nodig
wok