Schol met wortelrösti
Aan de slag
Rösti, wortel en helft van bosuitjes en peperreepjes door elkaar scheppen. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en röstimengsel in ca. 15 min. gaarbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in andere koekenpan 2 el olie verhitten en schol in ca. 10 min. krokant en bruin bakken. Rest van bosuitjes en peperreepjes door mosterdmayonaise mengen. Schol en rösti over twee borden verdelen, serveren met saus.
Schol met wortelrösti
hoofdgerecht
null personen
855 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rösti, wortel en helft van bosuitjes en peperreepjes door elkaar scheppen. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en röstimengsel in ca. 15 min. gaarbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in andere koekenpan 2 el olie verhitten en schol in ca. 10 min. krokant en bruin bakken. Rest van bosuitjes en peperreepjes door mosterdmayonaise mengen. Schol en rösti over twee borden verdelen, serveren met saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g rösti
2 bosuitjes
2 zakjes peen julienne
1 rode peper
4 eetlepels olie
2 gepaneerde schollen
4 eetlepels mosterdmayonaise