Gebakken schol met knoflookmayonaise
bewaar
bewaar

Gebakken schol met knoflookmayonaise

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan 30 g boter verhitten. Krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in ca. 5 minuten beetgaar koken. In andere koekenpan rest van boter verhitten en schol bakken volgens gebruiksaanwijzing. Citroen halveren. Helft van citroen in plakjes snijden. Andere helft uitpersen. Knoflook pellen. Peterselie fijnsnijden. Mayonaise mengen met 2 eetlepels citroensap, peterselie, zout en peper. Knoflook erboven uitpersen en goed doorroeren. Schol serveren met knoflooksaus, broccoli en krieltjes. Garneren met citroen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken schol met knoflookmayonaise

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig