Gebakken schol met oranjepuree
bewaar
bewaar

Gebakken schol met oranjepuree

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Wortels schoonmaken en in stukken snijden. In pan met weinig water en zout wortels in ca. 10 minuten beetgaar koken. Intussen op bord bloem, kerriepoeder, zout en peper door elkaar scheppen. Scholfilets in lengte halveren en door bloemmengsel halen. Vier borden voorverwarmen. In grote koekenpan boter verhitten. Scholfilets (in gedeelten) in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken, halverwege keren. Intussen wortels afgieten en tot grove puree stampen. Gemberpoeder en ketoembar erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper.

Wortelpuree in midden op warme borden scheppen. Scholfilets erop leggen. Koriander erboven fijn knippen. Serveren met pappadums.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken schol met oranjepuree

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig