Aardappel-wortelgratin met gebakken vis
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Worteltjes 3 min. zacht koken en afgieten. Ui pellen en snipperen. Ui, worteltjes en krieltjes in ovenschaal door elkaar scheppen. Finesse er overschenken en met kaas en bieslook bestrooien. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar en goudbruin laten worden. Na 20 min. in koekenpan boter verhitten. Visschnitzels in 6 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Schotel met visschnitzels serveren.
Aardappel-wortelgratin met gebakken vis
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C. Worteltjes 3 min. zacht koken en afgieten. Ui pellen en snipperen. Ui, worteltjes en krieltjes in ovenschaal door elkaar scheppen. Finesse er overschenken en met kaas en bieslook bestrooien. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar en goudbruin laten worden. Na 20 min. in koekenpan boter verhitten. Visschnitzels in 6 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Schotel met visschnitzels serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 zakken Parijse worteltjes
1 ui
1 duopak krieltjes
1 flesje finesse voor koken
½ zakje gemalen belegen kaas
2 theelepels gedroogde bieslook
3 eetlepels boter of margarine
1 pak visschnitzels
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet