Couscous met lichte kaassaus
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de groenten schoon en snijd in stukken. Vet de ovenschaal in. Leg de groenten in de ovenschaal en schep om met de olijfolie. Rooster in het midden van de oven in ca. 30 min. en schep af en toe om. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de finesse voor koken in een steelpannetje en laat de kaas hierin zachtjes smelten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de couscous over borden. Schenk de kaassaus over en naast de couscous en strooi de bieslook erover. Serveer de geroosterde groenten ernaast.
Couscous met lichte kaassaus
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de groenten schoon en snijd in stukken. Vet de ovenschaal in. Leg de groenten in de ovenschaal en schep om met de olijfolie. Rooster in het midden van de oven in ca. 30 min. en schep af en toe om. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de finesse voor koken in een steelpannetje en laat de kaas hierin zachtjes smelten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de couscous over borden. Schenk de kaassaus over en naast de couscous en strooi de bieslook erover. Serveer de geroosterde groenten ernaast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
2 gele paprika's
2 vleestomaten
4 el traditionele olijfolie
300 g couscous
125 ml finesse voor koken
100 g geraspte belegen kaas
25 g verse bieslook
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 2 liter)