Schol met mosterdsaus
bewaar
bewaar

Schol met mosterdsaus

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Worteltjes in 10-12 min. beetgaar koken. In 2 koekenpannen boter verhitten en vis in 8 min. gaarbakken, halverwege keren. Peterselie fijnknippen. Crème fraîche en mosterdsaus zachtjes verwarmen tot kookpunt. Op smaak brengen met peterselie, zout en peper. Schol over vier borden verdelen. Saus erover scheppen. Vis serveren met aardappels en worteltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schol met mosterdsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig