Gebakken schol met zomergroenten
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Bospeen schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen, broccoli en bloemkool in 8 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en scholfilets volgens gebruiksaanwijzing gaarbakken. Limoen halveren, ene helft in plakjes snijden en andere helft uitpersen. Bieslook fijnknippen. In kleine pan crème fraîche verwarmen. Crème fraîche met limoensap, zout en peper op smaak brengen en op het laatst bieslook erdoor roeren. Schol met aardappels, groenten en saus serveren en met limoenplakjes garneren.
Gebakken schol met zomergroenten
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Bospeen schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen, broccoli en bloemkool in 8 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en scholfilets volgens gebruiksaanwijzing gaarbakken. Limoen halveren, ene helft in plakjes snijden en andere helft uitpersen. Bieslook fijnknippen. In kleine pan crème fraîche verwarmen. Crème fraîche met limoensap, zout en peper op smaak brengen en op het laatst bieslook erdoor roeren. Schol met aardappels, groenten en saus serveren en met limoenplakjes garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g aardappels
½ bos bospeen
1 zak bloemkool-broccoli
50 g boter
2 pakken hele schollen gepaneerd
1 limoen
½ zakje verse bieslook
125 ml crème fraîche