Tomatenconfiture
bewaar
bewaar

Tomatenconfiture

45 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Tomaten wassen en halveren, grote tomaten in vieren snijden. In pan met dikke bodem tomaten, suiker, kaneelstokje en citroenschil aan de kook brengen en onafgedekt ca. 40 minuten zachtjes doorkoken. Kaneelstokje en citroenschil verwijderen en confiturepotten vullen met warme tomatenconfiture. Potten afsluiten. De tomatenconfiture is lekker op (geroosterd) brood.

algemeenConfiturepotten schoonmaken: wassen in kokend water met soda, afspoelen met koud water en drogen in warme oven (175 ºC of gasovenstand 3) of op theedoek laten drogen. De confiture is in de koelkast één week houdbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomatenconfiture

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig