Applecrumble met hazelnoten
bewaar
bewaar

Applecrumble met hazelnoten

Warm gebak dat het ook perfect doet als nagerecht.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de hazelnoten grof. Snijd de boter in blokjes. Kneed in een kom de boter, basterdsuiker, bloem, zout en het water tot kruimeldeeg. Meng de hazelnoten erdoor. Verdeel de appelcompote en het kruimeldeeg over de ovenschaaltjes.

Bak de applecrumble ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin. Neem de applecrumble uit de oven, bestuif met de poedersuiker en serveer warm.

Deeg maken

Instructievideo - 01:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Applecrumble met hazelnoten

Warm gebak dat het ook perfect doet als nagerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig