Wraps met ketjap-tempeh, kool en maissalsa
bewaar
bewaar

Wraps met ketjap-tempeh, kool en maissalsa

Dit recept bevat meer vezels door de volkorentortilla's én er zit ook nog eens veel groente in. Dit alles samen met ketjap-tempeh maakt dit gerecht een smakelijk feestje. Wat wil je nog meer?

20 min. bereiden

pittig
Nutri-Score BWat is Nutri-Score?

11 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de rode ui. Maak de jalapeñopeper schoon en snijd fijn. Boen de limoenen schoon, rasp de groene schil van 1 limoen en pers beide vruchten uit (per 4 personen). Giet de mais af. Meng de helft van de ui met de jalapeñopeper, het limoenrasp en 3 el -sap (per 4 personen) en de mais. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Meng de rodekool met de rest van het limoensap, ⅓ van de olie en het karwijzaad. Schep om en laat staan tot gebruik.

Verhit de rest van de olie in de pan en bak de rest van de ui en de tempeh 4-5 min. op middelhoog vuur, schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Besmeer de wraps met de srirachamayo en beleg met de ijsbergsla, rodekoolsalade, gebakken tempeh en maissalsa. Vouw de zijkanten van de wraps naar binnen en rol vervolgens strak op, snijd schuin door.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met ketjap-tempeh, kool en maissalsa

Dit recept bevat meer vezels door de volkorentortilla's én er zit ook nog eens veel groente in. Dit alles samen met ketjap-tempeh maakt dit gerecht een smakelijk feestje. Wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig