Pastasalade met augurkenblokjes en dille (advertorial)
Bij de BBQ hoort nu eenmaal een pastasalade! Deze is lekker fris dankzij de augurkenblokjes en aromatische dille. Lekker wat gerookte nootjes on top voor extra bite.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de knoflook en dille fijn. Meng de plantaardige spread met de plantaardige mayonaise, knoflook, dille, 1 el (per 4 personen) augurkenvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de romainesla in dunne reepjes en hak de amandelen grof. Meng de pasta met het spreadmengsel en vervolgens met de romainesla, rauwkost radijs en augurkenblokjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaal en bestrooi met de amandelen.
Pastasalade met augurkenblokjes en dille (advertorial)
Bij de BBQ hoort nu eenmaal een pastasalade! Deze is lekker fris dankzij de augurkenblokjes en aromatische dille. Lekker wat gerookte nootjes on top voor extra bite.
bijgerecht
null personen
610 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.
Snijd ondertussen de knoflook en dille fijn. Meng de plantaardige spread met de plantaardige mayonaise, knoflook, dille, 1 el (per 4 personen) augurkenvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de romainesla in dunne reepjes en hak de amandelen grof. Meng de pasta met het spreadmengsel en vervolgens met de romainesla, rauwkost radijs en augurkenblokjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaal en bestrooi met de amandelen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni grande
2 tenen knoflook
10 g verse dille
150 g plantaardige zuivelspread naturel
4 el plantaardige vegan mayo
2 kropjes babyromaine
75 g rookamandelen
300 g rauwkost radijsmix
200 g Kesbeke augurkenblokjes