Ramen met plantaardige biefstuk van Redefine Meat (advertentie)
Koken met Redefine Meat: deze ramen met plantaardige biefstuk maak je met de Flank Steak. Heerlijk vlezig, mals en sappig, geschikt voor vleesliefhebbers én vegans!
Aan de slag
Snipper de ui, snijd de gember in grove plakken, snijd de knoflook fijn en snijd de winterpeen in blokjes. Breng aan de kook met de bouillon, de kastanjechampignons, de sojasaus en de sesamolie. Laat het geheel zachtjes koken tot alle groenten gaar zijn. Verwijder de stukken gember en breng de bouillon verder op smaak met extra sojasaus.
Kook de ramen noedels volgens de instructies op de verpakking en spoel ze koud af.
Kook de eieren zacht in ongeveer 5 minuten. Hak de kruiden fijn en zet apart. Snijd de rode peper en lente-ui in ringetjes.
Bak de steak gaar tot minimaal een kerntemperatuur van 72°C. Snijd de steak vervolgens in plakjes met de draad mee.
Leg de noedels in diepe kommen. Giet per kom 200 ml van de paddenstoelenbouillon eroverheen. Leg hierop de plakjes steak en een zachtgekookt eitje, opengesneden. Garneer met de gehakte kruiden, rode peper en lente-ui.
Ramen met plantaardige biefstuk van Redefine Meat (advertentie)
Koken met Redefine Meat: deze ramen met plantaardige biefstuk maak je met de Flank Steak. Heerlijk vlezig, mals en sappig, geschikt voor vleesliefhebbers én vegans!
null personen
303 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui, snijd de gember in grove plakken, snijd de knoflook fijn en snijd de winterpeen in blokjes. Breng aan de kook met de bouillon, de kastanjechampignons, de sojasaus en de sesamolie. Laat het geheel zachtjes koken tot alle groenten gaar zijn. Verwijder de stukken gember en breng de bouillon verder op smaak met extra sojasaus.
Kook de ramen noedels volgens de instructies op de verpakking en spoel ze koud af.
Kook de eieren zacht in ongeveer 5 minuten. Hak de kruiden fijn en zet apart. Snijd de rode peper en lente-ui in ringetjes.
Bak de steak gaar tot minimaal een kerntemperatuur van 72°C. Snijd de steak vervolgens in plakjes met de draad mee.
Leg de noedels in diepe kommen. Giet per kom 200 ml van de paddenstoelenbouillon eroverheen. Leg hierop de plakjes steak en een zachtgekookt eitje, opengesneden. Garneer met de gehakte kruiden, rode peper en lente-ui.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
3 tenen knoflook
2 cm gember
½ winterpeen
1 l groentebouillon
100 g kastanjechampignons
3 el sojasaus
1 tl sesamolie
60 g ramen noedels
2 middelgrote scharreleieren
1 el verse koriander
1 el verse platte peterselie
½ rode peper
1 stengel bosui
100 g Redefine Meat flank steak