Vegan rendang van Redefine Meat (advertentie)
Koken met Redefine Meat: deze plantaardige variatie op rendang maak je met Pulled Beef. Een lekkere twist en daarmee helemaal vegan proof!
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit fijngesneden ui tot deze glazig is.
Voeg de Redefine Pulled Beef toe en bak al roerend tot het bruin is (ca. 5-9 min.) Eventueel kun je de instructies op verpakking aanhouden als leidraad.
Voeg in de laatste minuut fijngesneden knoflook toe.
Voeg de boemboepasta, sambal, kokosmelk, 2 djeroek peroet blaadjes (limoenblaadjes), gember en gekneusde citroengras toe.
Laat de rendang zachtjes sudderen gedurende 15 minuten. Breng de rendang op smaak met een beetje zout.
Verwijder de limoenblaadjes, citroengrasstengel en gember voor het serveren. Voeg optioneel meer sambal toe naar smaak.
Serveer de gestoofde rendang met rijst, fijngesneden rode chili, een partje limoen en verse koriander. Eet smakelijk!
Vegan rendang van Redefine Meat (advertentie)
Koken met Redefine Meat: deze plantaardige variatie op rendang maak je met Pulled Beef. Een lekkere twist en daarmee helemaal vegan proof!
null porties
685 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Fruit fijngesneden ui tot deze glazig is.
Voeg de Redefine Pulled Beef toe en bak al roerend tot het bruin is (ca. 5-9 min.) Eventueel kun je de instructies op verpakking aanhouden als leidraad.
Voeg in de laatste minuut fijngesneden knoflook toe.
Voeg de boemboepasta, sambal, kokosmelk, 2 djeroek peroet blaadjes (limoenblaadjes), gember en gekneusde citroengras toe.
Laat de rendang zachtjes sudderen gedurende 15 minuten. Breng de rendang op smaak met een beetje zout.
Verwijder de limoenblaadjes, citroengrasstengel en gember voor het serveren. Voeg optioneel meer sambal toe naar smaak.
Serveer de gestoofde rendang met rijst, fijngesneden rode chili, een partje limoen en verse koriander. Eet smakelijk!
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el zonnebloemolie
1½ middelgrote ui
200 g Redefine Meat pulled beef
1 teen knoflook
45 g boemboe rendang
1 tl sambal oelek
400 ml kokosmelk
9 cm verse gember
1 stengel koelverse sereh citroengras
½ rode peper
1 limoen
2 verse koriander