Ramen met ham en gemarineerd ei van Kikkoman (advertentie)
Koken met Kikkoman: maak thuis Japanse ramen soep met Kikkoman Ramen Soup base en voeg je favoriete groente, vlees, vis of vega ingrediënten toe.
Aan de slag
Kook de eieren. Breng voor het marineren van de eieren de 3 el kikkoman sojasaus en 1 el suiker aan de kook. Haal van het vuur en doe de gekookte, gepelde eieren erin en marineer ze 2 uur.
Snij en kook de spitskool en de taugé 2-3 minuten in water.
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook, breng op smaak met 60 ml Kikkoman ramenbasis voor soep.
Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.
Doe de gemarineerde eieren, de gerookte slagersachterham, de spitskool, de taugé, de mais en de nori bladen (schuin doormidden geknipt) in de soep. Bestrooi met gebakken uitjes en gesneden lente-ui.
Ramen met ham en gemarineerd ei van Kikkoman (advertentie)
Koken met Kikkoman: maak thuis Japanse ramen soep met Kikkoman Ramen Soup base en voeg je favoriete groente, vlees, vis of vega ingrediënten toe.
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Kook de eieren. Breng voor het marineren van de eieren de 3 el kikkoman sojasaus en 1 el suiker aan de kook. Haal van het vuur en doe de gekookte, gepelde eieren erin en marineer ze 2 uur.
Snij en kook de spitskool en de taugé 2-3 minuten in water.
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook, breng op smaak met 60 ml Kikkoman ramenbasis voor soep.
Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.
Doe de gemarineerde eieren, de gerookte slagersachterham, de spitskool, de taugé, de mais en de nori bladen (schuin doormidden geknipt) in de soep. Bestrooi met gebakken uitjes en gesneden lente-ui.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
3 el Kikkoman sojasaus
1 el kristalsuiker
100 g spitskolen
120 g taugé
200 g ramen noedels
60 ml Kikkoman ramen soup base shoyu
540 ml water
110 g gerookte slagersachterham
2 norivellen
2 el gebakken uitjes
1 bosui