Ramen met ham en gemarineerd ei van Kikkoman (advertentie)
bewaar
bewaar

Ramen met ham en gemarineerd ei van Kikkoman (advertentie)

Koken met Kikkoman: maak thuis Japanse ramen soep met Kikkoman Ramen Soup base en voeg je favoriete groente, vlees, vis of vega ingrediënten toe.

20 min. bereiden / 2 uur wachten

12 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren. Breng voor het marineren van de eieren de 3 el kikkoman sojasaus en 1 el suiker aan de kook. Haal van het vuur en doe de gekookte, gepelde eieren erin en marineer ze 2 uur.

Snij en kook de spitskool en de taugé 2-3 minuten in water.

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook, breng op smaak met 60 ml Kikkoman ramenbasis voor soep.

Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.

Doe de gemarineerde eieren, de gerookte slagersachterham, de spitskool, de taugé, de mais en de nori bladen (schuin doormidden geknipt) in de soep. Bestrooi met gebakken uitjes en gesneden lente-ui.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Kikkoman. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ramen met ham en gemarineerd ei van Kikkoman (advertentie)

Koken met Kikkoman: maak thuis Japanse ramen soep met Kikkoman Ramen Soup base en voeg je favoriete groente, vlees, vis of vega ingrediënten toe.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig