Kip kerrie met rijst en sperziebonen
bewaar
bewaar

Kip kerrie met rijst en sperziebonen

Romige kip kerrie, klaar in 20 minuten. Dat is nog eens een fijne doordeweekse maaltijd.

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.

Snijd de kipfilet in blokjes van ca. 2 cm. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de kerrie 1 min. Voeg de kip en crème fraîche toe en breng aan de kook. Laat 10 min. op middelhoog vuur met de deksel op de pan stoven. Roer af en toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar en giet af. Serveer de rijst met de kip kerrie en sperziebonen.

combinatietipLekker met fijngesneden selderij of peterselie.
vegatipVervang de kip door vegetarische kipstuckjes.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip kerrie met rijst en sperziebonen

Romige kip kerrie, klaar in 20 minuten. Dat is nog eens een fijne doordeweekse maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig