Kip kerrie met sperziebonen
Wees er als de kippen bij, want in deze kip-kerrie met sperziebonen wil je nú je tanden zetten.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de boter in een hapjespan en fruit de kerrie 1 min. Voeg de kip, crème fraîche, peper en zout toe en breng aan de kook. Laat 10 min. op matig vuur met de deksel op de pan garen. Roer af en toe.
Maak ondertussen de sperziebonen schoon en laat het puntje zitten. Kook in 7 min. beetgaar. Snijd de selderij fijn.
Roer ¾ van de selderij door de kerrie. Serveer met de rijst en bonen en bestrooi met de rest van de selderij.
Kip kerrie met sperziebonen
Wees er als de kippen bij, want in deze kip-kerrie met sperziebonen wil je nú je tanden zetten.
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de boter in een hapjespan en fruit de kerrie 1 min. Voeg de kip, crème fraîche, peper en zout toe en breng aan de kook. Laat 10 min. op matig vuur met de deksel op de pan garen. Roer af en toe.
Maak ondertussen de sperziebonen schoon en laat het puntje zitten. Kook in 7 min. beetgaar. Snijd de selderij fijn.
Roer ¾ van de selderij door de kerrie. Serveer met de rijst en bonen en bestrooi met de rest van de selderij.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g langgraanrijst
25 g ongezouten roomboter
1 el kerriepoeder
450 g kiphaasjes
200 g crème fraîche
600 g sperziebonen
20 g verse selderij