Hummus met topping van geroosterde zaden
Dit hapje is sneller klaar dan dat je BBQ warm is! Wat een top dip deze hummus.
5 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesam-, venkel- en korianderzaad 2 min. op laag vuur, schep regelmatig om. Doe in de vijzel en stamp grof.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal en bestrooi met de zaden. Besprenkel met de olie en wat peper.
Hummus met topping van geroosterde zaden
Dit hapje is sneller klaar dan dat je BBQ warm is! Wat een top dip deze hummus.
null personen
5 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesam-, venkel- en korianderzaad 2 min. op laag vuur, schep regelmatig om. Doe in de vijzel en stamp grof.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal en bestrooi met de zaden. Besprenkel met de olie en wat peper.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el sesamzaad
1 tl venkelzaad
½ tl korianderzaad
200 g hummus naturel
1 el extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
vijzel