Tomaten-basilicum risotto met burrata van Lassie (advertentie)
Koken met Lassie: Heel eenvoudig met deze heerlijke kant-en-klare, op smaak gemaakte rijstbasis voor risotto.
Aan de slag
Hak de stelen en de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp of pers de knoflook. Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de fijngehakte stelen en de helft van de blaadjes met de knoflook 1 min. Voeg de tomaten toe en bak ze in 6 min. zacht en sappig.
Knijp intussen lichtjes in de verpakking Lassie Bijnaklaar risotto om de rijst los te maken. Knip de verpakking daarna open. Schep de rijst door de tomaat. Voeg 75 ml water toe en verwarm al roerende 2-3 min.
Breng de risotto op smaak met peper. Schep de risotto op 2 borden. Verdeel er de burrata over. Bestrooi met de resterende fijngehakte basilicumblaadjes.
Tomaten-basilicum risotto met burrata van Lassie (advertentie)
Koken met Lassie: Heel eenvoudig met deze heerlijke kant-en-klare, op smaak gemaakte rijstbasis voor risotto.
null personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hak de stelen en de blaadjes van de takjes basilicum fijn. Rasp of pers de knoflook. Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de fijngehakte stelen en de helft van de blaadjes met de knoflook 1 min. Voeg de tomaten toe en bak ze in 6 min. zacht en sappig.
Knijp intussen lichtjes in de verpakking Lassie Bijnaklaar risotto om de rijst los te maken. Knip de verpakking daarna open. Schep de rijst door de tomaat. Voeg 75 ml water toe en verwarm al roerende 2-3 min.
Breng de risotto op smaak met peper. Schep de risotto op 2 borden. Verdeel er de burrata over. Bestrooi met de resterende fijngehakte basilicumblaadjes.
combinatietip:
bereidingstip:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 takjes verse basilicum
1 teen knoflook
400 g tomaten
1 el milde olijfolie
250 g Lassie bijnaklaar risotto
75 ml water
150 g burrata