Baked burrata pasta
Baked feta pasta: maar dan met burrata. Halfuurtje heb je maar nodig, 10 minuten bereiden, 20 minuten in de oven. Makkelijk, snel en zonder poespas.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 210 °C. Verdeel de snoeptomaten over de ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de oregano, chilivlokken, peper en zout en schep om. Bak de tomaten ca. 15 min. in het midden van de oven.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Scheur het basilicum in stukjes.
Neem de ovenschaal uit de oven, schuif de tomaatjes aan de kant en leg de burrata in het midden. Bak nog 5 min.
Bestrooi de tomaten en burrata met het basilicum, rasp de knoflook erboven en schep om. Giet de pasta af en schep erdoor. Serveer direct.
Baked burrata pasta
Baked feta pasta: maar dan met burrata. Halfuurtje heb je maar nodig, 10 minuten bereiden, 20 minuten in de oven. Makkelijk, snel en zonder poespas.
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 210 °C. Verdeel de snoeptomaten over de ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de oregano, chilivlokken, peper en zout en schep om. Bak de tomaten ca. 15 min. in het midden van de oven.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Scheur het basilicum in stukjes.
Neem de ovenschaal uit de oven, schuif de tomaatjes aan de kant en leg de burrata in het midden. Bak nog 5 min.
Bestrooi de tomaten en burrata met het basilicum, rasp de knoflook erboven en schep om. Giet de pasta af en schep erdoor. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g biologische snoepgroente tomaat
3 el milde olijfolie
1 tl gevriesdroogde oregano
¼ tl chilivlokken
150 g orecchiette pasta
15 g verse basilicum
1 burrata
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 28 cm)
fijne rasp