Crostini met parmitufo, burrata, basilicum en balsamicosiroop
Deze crostini met burrata en parmitufo zullen je gasten niet snel overslaan! Extra lekker met een feestlijke cocktail.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd de kapjes van het stokbrood en snijd het brood in 12 schuine plakken (per 12 stuks). Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, bestrooi met peper en bak ca. 8 min. in het midden van de oven.
Halveer ondertussen de grotere plakjes parmitufo. Verdeel de burrata in 12 stukken (per 12 stuks) en verdeel over het stokbrood. Leg steeds een plakje parmitufo en een blaadje basilicum erop en besprenkel met de cremaceto. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Crostini met parmitufo, burrata, basilicum en balsamicosiroop
Deze crostini met burrata en parmitufo zullen je gasten niet snel overslaan! Extra lekker met een feestlijke cocktail.
null porties
117 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd de kapjes van het stokbrood en snijd het brood in 12 schuine plakken (per 12 stuks). Leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie, bestrooi met peper en bak ca. 8 min. in het midden van de oven.
Halveer ondertussen de grotere plakjes parmitufo. Verdeel de burrata in 12 stukken (per 12 stuks) en verdeel over het stokbrood. Leg steeds een plakje parmitufo en een blaadje basilicum erop en besprenkel met de cremaceto. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Liefde & Passie stokbrood wit
1 el milde olijfolie
80 g parmitufo salami
150 g burrata
16 blaadjes verse basilicum
1 el cremaceto classico
Dit heb je nodig
bakpapier