Bruschetta met oudekaas-salade
bewaar
bewaar

Bruschetta met oudekaas-salade

Oude kaas, zoete chili en wortel met een friszoete dressing: deze bruschetta laat je smaakpapillen dansen.

15 min. bereiden / 23 min. oventijd / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 C. Schil de winterpeen en snijd met de dunschiller in de lengte in linten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de helft van de olie en rooster ca. 15 min. in de oven.

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Meng de rest van de olie met de honing, paprikapoeder, 1 tl citroenrasp (per 12 stuks), peper en eventueel zout. Meng de wortellinten met de dressing en laat 30 min. staan.

Smelt ondertussen de knoflookboter. Snijd de kapjes van het stokbrood en snijd het brood in 12 schuine plakken (per 12 stuks). Schep om met de knoflookboter en peper. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven.

Snijd de peterselie grof. Besmeer de bruschette met de oudekaas-salade en verdeel de winterpeen erover. Verdeel de peterselie erover en serveer op een schaal.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschetta met oudekaas-salade

Oude kaas, zoete chili en wortel met een friszoete dressing: deze bruschetta laat je smaakpapillen dansen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig