Bruschetta basisrecept met 4 belegvariaties
Zowel de bruschetta als de verschillende soorten beleg maak je zelf. Zó lekker!
Aan de slag
Snijd het stokbrood in lange schuine sneden. Grill het brood in een droge grillpan tot het mooie goudbruine strepen heeft. Halveer de knoflook. Wrijf met de zijkant van de knoflook over het geroosterde brood en druppel de olijfolie erover.
Bruschetta basisrecept met 4 belegvariaties
Zowel de bruschetta als de verschillende soorten beleg maak je zelf. Zó lekker!
null personen
75 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het stokbrood in lange schuine sneden. Grill het brood in een droge grillpan tot het mooie goudbruine strepen heeft. Halveer de knoflook. Wrijf met de zijkant van de knoflook over het geroosterde brood en druppel de olijfolie erover.
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 sneetjes verse stokbroden
1 teen knoflook
2 el extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
grillpan