Pan con tomate
bewaar
bewaar

Pan con tomate

Lekker voor erbij: geroosterde knoflookstokbroodjes met pittige tomatensaus.

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de tomaten en rasp het vruchtvlees met een grove rasp boven een kom. Het velletje dat je overhoudt, wordt niet gebruikt. Meng de helft van de olijfolie en de tabasco door de geraspte tomaten en breng op smaak met peper en zout.

Snijd het stokbrood in schuine plakken van 1½ cm dik. Besprenkel de sneetjes met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril de sneetjes 1½ min. per kant of tot er mooie grillstrepen op staan.

Halveer de knoflook en wrijf met de snijkant van een halve teen over 1 kant van de gegrilde broodjes. Serveer de broodjes met de geraspte tomaat apart erbij en schep aan tafel steeds een lepel tomatensaus op een sneetje stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pan con tomate

Lekker voor erbij: geroosterde knoflookstokbroodjes met pittige tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig