Carpacciobonbon met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (advertentie)

Boursin

bewaar
bewaar

Carpacciobonbon met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (advertentie)

Koken met Boursin: Maak de feestdagen of een lekker etentje nét even specialer met deze carpacciobonbon. Ideaal als voorgerecht.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel een portie carpaccio over een bord. 

Druppel wat olijfolie over de carpaccio.  Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Rooster de pijnboompitten.

Verdeel hierover de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en verkruimel de Boursin.  

Rasp de verse Parmezaanse kaas eroverheen en in het midden verdeel je wat sla .

Vouw de buitenste rand naar binnen zodat er een bolletje ontstaat. Vouw goed dicht zodat je een soort bonbon hebt. 

De bonbon leg je op een mooi bordje, met wat sla erbij en garneer met (extra) ingrediënten die je ook in de bonbon hebt gebruikt. 

algemeenDit recept is ontwikkeld door Boursin in samenwerking met @eefkooktzo. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Carpacciobonbon met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (advertentie)

Koken met Boursin: Maak de feestdagen of een lekker etentje nét even specialer met deze carpacciobonbon. Ideaal als voorgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig