Carpacciobonbon met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (advertentie)
Koken met Boursin: Maak de feestdagen of een lekker etentje nét even specialer met deze carpacciobonbon. Ideaal als voorgerecht.
Aan de slag
Verdeel een portie carpaccio over een bord.
Druppel wat olijfolie over de carpaccio. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Rooster de pijnboompitten.
Verdeel hierover de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en verkruimel de Boursin.
Rasp de verse Parmezaanse kaas eroverheen en in het midden verdeel je wat sla .
Vouw de buitenste rand naar binnen zodat er een bolletje ontstaat. Vouw goed dicht zodat je een soort bonbon hebt.
De bonbon leg je op een mooi bordje, met wat sla erbij en garneer met (extra) ingrediënten die je ook in de bonbon hebt gebruikt.
Carpacciobonbon met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden (advertentie)
Koken met Boursin: Maak de feestdagen of een lekker etentje nét even specialer met deze carpacciobonbon. Ideaal als voorgerecht.
null personen
350 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel een portie carpaccio over een bord.
Druppel wat olijfolie over de carpaccio. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Rooster de pijnboompitten.
Verdeel hierover de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en verkruimel de Boursin.
Rasp de verse Parmezaanse kaas eroverheen en in het midden verdeel je wat sla .
Vouw de buitenste rand naar binnen zodat er een bolletje ontstaat. Vouw goed dicht zodat je een soort bonbon hebt.
De bonbon leg je op een mooi bordje, met wat sla erbij en garneer met (extra) ingrediënten die je ook in de bonbon hebt gebruikt.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 porties carpaccio
1 el milde olijfolie
2 el zongedroogde tomaten in olie
2 el pijnboompitten
150 g Boursin Knoflook & fijne kruiden
20 g Parmezaanse kaas
50 g rucola