Carpaccio met balsamicodressing
Nét even anders met zongedroogde tomaten en balsamico.
Aan de slag
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin en laat ze afkoelen. Spreid de carpaccio uit over de borden. Snijd de tomaten fijn. Verdeel de rucola en tomaten over de borden. Strooi de pijnboompitten erover. Schud de dressing goed en sprenkel over het gerecht. Serveer met stokbrood.
Carpaccio met balsamicodressing
Nét even anders met zongedroogde tomaten en balsamico.
voorgerecht
null personen
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin en laat ze afkoelen. Spreid de carpaccio uit over de borden. Snijd de tomaten fijn. Verdeel de rucola en tomaten over de borden. Strooi de pijnboompitten erover. Schud de dressing goed en sprenkel over het gerecht. Serveer met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el pijnboompitten
200 g carpaccio
6 zongedroogde tomaten in olie
30 g rucola
6 el dressing balsamico
½ vers stokbrood