Carpaccio met gegrilde venkel
Aan de slag
Doe de rucola, de kaas, de pijnboompitten en 4 el olie in de keukenmachine. Pureer tot pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de stronk aan de venkel en snijd de venkel in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Besprenkel deze met de rest van de olie en gril ze 3 min. aan elke kant in de grillpan. Doe in een kom en meng met de dressing van de carpaccio.
Verdeel de carpaccio over 4 borden. Schep de pesto en venkel erop. Bestrooi eventueel met de kaasflakes van de carpaccio en peper naar smaak.
Carpaccio met gegrilde venkel
voorgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de rucola, de kaas, de pijnboompitten en 4 el olie in de keukenmachine. Pureer tot pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de stronk aan de venkel en snijd de venkel in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Besprenkel deze met de rest van de olie en gril ze 3 min. aan elke kant in de grillpan. Doe in een kom en meng met de dressing van de carpaccio.
Verdeel de carpaccio over 4 borden. Schep de pesto en venkel erop. Bestrooi eventueel met de kaasflakes van de carpaccio en peper naar smaak.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje rucola
50 g Parmezaanse kaas
2 el pijnboompitten
6 el olijfolie
1 venkel
2 pakjes carpaccio
Dit heb je nodig
grillpan, keukenmachine