Kip masala met tomaat en amandel van By Soenil (advertentie)

BySoenil

bewaar
bewaar

Kip masala met tomaat en amandel van By Soenil (advertentie)

Koken met By Soenil: deze masala is gemaakt van gemengde specerijen die een heerlijk mild kruidig en romig gerecht geven wat je kunt eten met rijst en platbrood om te dippen.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de bereidingswijze. Snijd de kip en de tomaten in blokjes.

Verhit de olie en roerbak de kip rondom bruin. Voeg de Masala saus en de tomatenblokjes toe en verwarm enkele minuten. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin.

Verdeel de rijst en Masala over de borden. Serveer met de Griekse yoghurt, amandelschaafsel en verse koriander.

algemeenDit recept is ontwikkeld door By Soenil. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip masala met tomaat en amandel van By Soenil (advertentie)

Koken met By Soenil: deze masala is gemaakt van gemengde specerijen die een heerlijk mild kruidig en romig gerecht geven wat je kunt eten met rijst en platbrood om te dippen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig