Romige kip madras met gele rijst van Verstegen (advertentie)
Verstegen logo

Verstegen

bewaar
bewaar

Romige kip madras met gele rijst van Verstegen (advertentie)

Koken met Verstegen: binnen 30 minuten heb jij deze romige 'kip madras' met gele rijst op tafel staan. Liever vega? Dan kan je de kip makkelijk vervangen voor tofu.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de appels in blokken van 1 cm. Maak de sperziebonen schoon.

Snijd de kippendij in blokken van 2 cm. Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de kippendij 4 minuten aan.

Voeg vervolgens de knoflook, Verstegen World Spice Meals Kip Madras en appel toe, bak 3 minuten mee. Voeg al roerend vervolgens de crème fraîche toe en laat het geheel 7 minuten zachtjes koken tot de kip gaar is.

Breng ondertussen een pan met water aan de kook, kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.

Breng nog een pan met water aan de kook, kook de sperziebonen in 4 minuten beetgaar en giet af.

Verdeel de rijst, kip madras en sperziebonen over de borden en serveer.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Verstegen. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
variatietipVervang voor een vegetarische variant de kippendij door tofu. Bak deze 4 minuten goudbruin met de knoflook.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kip madras met gele rijst van Verstegen (advertentie)

Koken met Verstegen: binnen 30 minuten heb jij deze romige 'kip madras' met gele rijst op tafel staan. Liever vega? Dan kan je de kip makkelijk vervangen voor tofu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig