Romige kip madras met gele rijst van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: binnen 30 minuten heb jij deze romige 'kip madras' met gele rijst op tafel staan. Liever vega? Dan kan je de kip makkelijk vervangen voor tofu.
Aan de slag
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de appels in blokken van 1 cm. Maak de sperziebonen schoon.
Snijd de kippendij in blokken van 2 cm. Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de kippendij 4 minuten aan.
Voeg vervolgens de knoflook, Verstegen World Spice Meals Kip Madras en appel toe, bak 3 minuten mee. Voeg al roerend vervolgens de crème fraîche toe en laat het geheel 7 minuten zachtjes koken tot de kip gaar is.
Breng ondertussen een pan met water aan de kook, kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
Breng nog een pan met water aan de kook, kook de sperziebonen in 4 minuten beetgaar en giet af.
Verdeel de rijst, kip madras en sperziebonen over de borden en serveer.
Romige kip madras met gele rijst van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: binnen 30 minuten heb jij deze romige 'kip madras' met gele rijst op tafel staan. Liever vega? Dan kan je de kip makkelijk vervangen voor tofu.
null personen
416 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de appels in blokken van 1 cm. Maak de sperziebonen schoon.
Snijd de kippendij in blokken van 2 cm. Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de kippendij 4 minuten aan.
Voeg vervolgens de knoflook, Verstegen World Spice Meals Kip Madras en appel toe, bak 3 minuten mee. Voeg al roerend vervolgens de crème fraîche toe en laat het geheel 7 minuten zachtjes koken tot de kip gaar is.
Breng ondertussen een pan met water aan de kook, kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
Breng nog een pan met water aan de kook, kook de sperziebonen in 4 minuten beetgaar en giet af.
Verdeel de rijst, kip madras en sperziebonen over de borden en serveer.
algemeen:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
2 Elstar appels
250 g verse sperziebonen
360 g kipdijfilet
2 el zonnebloemolie
2 el Verstegen kip madras kruidenmix
150 g crème fraîche
300 g gele rijst