Noedels met een gefrituurd ei van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: Vegetarische noedels op smaak gebracht met Keukengoud en Tafelgoud.
25 min. bereiden
9 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm een ruime pan met water en kook de noedels volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
Pel en snijd de knoflook fijn. Verwarm een pan met 15 ml zonnebloemolie en bak de knoflook in 3 minuten glazig.
Voeg vervolgens de wokgroenten en het Verstegen Keukengoud toe. Bak dit voor 4 minuten mee zodat de groenten gaar zijn. Blus het geheel af met de kokosmelk en voeg de noedels toe.
Kook ondertussen de eieren in kokend water in 4 minuten zacht. Laat de eieren schrikken in ijswater en pel ze voorzichtig als ze zijn afgekoeld.
Verwarm de resterende olie in een steelpan tot 180°C. Frituur de eieren voor 3 minuten goudbruin. Snijd de eieren doormidden.
Schep de noedels in een bord en leg hier de eieren op. Verdeel de Verstegen Tafelgoud over de eieren en garneer het gerecht met de korianderblaadjes.
Noedels met een gefrituurd ei van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: Vegetarische noedels op smaak gebracht met Keukengoud en Tafelgoud.
null personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm een ruime pan met water en kook de noedels volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
Pel en snijd de knoflook fijn. Verwarm een pan met 15 ml zonnebloemolie en bak de knoflook in 3 minuten glazig.
Voeg vervolgens de wokgroenten en het Verstegen Keukengoud toe. Bak dit voor 4 minuten mee zodat de groenten gaar zijn. Blus het geheel af met de kokosmelk en voeg de noedels toe.
Kook ondertussen de eieren in kokend water in 4 minuten zacht. Laat de eieren schrikken in ijswater en pel ze voorzichtig als ze zijn afgekoeld.
Verwarm de resterende olie in een steelpan tot 180°C. Frituur de eieren voor 3 minuten goudbruin. Snijd de eieren doormidden.
Schep de noedels in een bord en leg hier de eieren op. Verdeel de Verstegen Tafelgoud over de eieren en garneer het gerecht met de korianderblaadjes.
algemeen:
bereidingstip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g woknoedels
1 teen knoflook
215 ml zonnebloemolie
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
2 el Verstegen Keukengoud
150 ml kokosmelk
4 middelgrote scharreleieren
2 tl Verstegen tafelgoud
3 takjes verse koriander