Gegrilde gamba's met gele rijst
bewaar
bewaar

Gegrilde gamba's met gele rijst

20 min. bereiden / 6 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de sperziebonen in ruim water met zout in 10 minuten beetgaar. Verwarm de oven voor op 220 °C. Roer in een kom de knoflook en sambal door de olie. Bestrijk het snijvlak van de tomaten met een beetje van de pittige olie, schep de garnalen door de rest van de olie en verdeel ze over de bakplaat. Leg de tomaten tussen de garnalen. Schuif de bakplaat in de hete oven, verhit de garnalen en tomaten 4-6 minuten tot de garnalen goed heet zijn en de tomaten gaar zijn. Schep de rijst op vier borden en verdeel de tomaten en de garnalen erover. Serveer met de sperziebonen. Bestrooi met koriander naar smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde gamba's met gele rijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig