Orzo met spinazie, feta en munt
bewaar
bewaar

Orzo met spinazie, feta en munt

Deze orzo met spinazie, feta en munt is o(r)- zo lekker en ideaal voor op de camping: in 15 min. zit jij met je bordje voor je tent of caravan.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het venkelzaad 1 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg samen met de orzo toe en bak nog 1 min. mee op middelhoog vuur. Voeg kokend water toe, schep om en laat de orzo met de deksel op de pan in 7-8 min. op middelhoog vuur gaar worden.

Verkruimel ondertussen de feta. Snijd de dille fijn en de muntblaadjes in reepjes.

Schep, als de orzo bijna gaar is, in delen de spinazie door de orzo totdat de spinazie slinkt. Schep de feta en dille erdoor. Breng de orzo op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de munt.

bewaartipDit gerecht kun je 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Orzo met spinazie, feta en munt

Deze orzo met spinazie, feta en munt is o(r)- zo lekker en ideaal voor op de camping: in 15 min. zit jij met je bordje voor je tent of caravan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig