Orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas
Met weinig tijd de keuken in hoeft helemaal niet stressvol te zijn, want deze orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas staat al in 15 min. op tafel!
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui met peper en zout 4 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn en bak 1 min. mee. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de geitenkaas toe en laat smelten.
Kook ondertussen de orzo in 7 min. beetgaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.
Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Snijd de kalkoenborstfilet (vleeswaren) in kleine stukjes.
Voeg de pasta, kalkoen, het citroenrasp en wat kookvocht toe aan de spinazie. Breng op smaak met een beetje citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden en serveer.
Orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas
Met weinig tijd de keuken in hoeft helemaal niet stressvol te zijn, want deze orzo met kalkoen, spinazie en geitenkaas staat al in 15 min. op tafel!
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui met peper en zout 4 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn en bak 1 min. mee. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de geitenkaas toe en laat smelten.
Kook ondertussen de orzo in 7 min. beetgaar. Giet af en vang een kopje kookvocht op.
Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Snijd de kalkoenborstfilet (vleeswaren) in kleine stukjes.
Voeg de pasta, kalkoen, het citroenrasp en wat kookvocht toe aan de spinazie. Breng op smaak met een beetje citroensap, peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden en serveer.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
150 g gesneden uien
1 teen knoflook
600 g verse spinazie
125 g verse geitenkaas naturel 45+
300 g orzo pasta
1 citroen
100 g kalkoenborstfilet