Gezonde omeletwrap met groente en ricotta
Bij de eerste stop onderweg de omeletwraps met groente en ricotta uitpakken: de vakantie is begonnen.
Aan de slag
Klop de eieren los met ⅖ ricotta, peper en eventueel zout. Verdeel de helft van de olie over de 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in elke pan en bak 2 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer om en bak nog 1 min. Neem de omeletten uit de pan en leg op een bord. Bak zo nog 2 omeletten.
Snijd de veldsla grof en de tomaten in stukjes.
Besmeer de omeletten met de rest van de ricotta en beleg met de veldsla, tomaat en peen julienne. Breng op smaak met peper Rol de omeletten strak op en halveer.
Gezonde omeletwrap met groente en ricotta
Bij de eerste stop onderweg de omeletwraps met groente en ricotta uitpakken: de vakantie is begonnen.
null personen
325 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met ⅖ ricotta, peper en eventueel zout. Verdeel de helft van de olie over de 2 koekenpannen, schenk ¼ van het eimengsel in elke pan en bak 2 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer om en bak nog 1 min. Neem de omeletten uit de pan en leg op een bord. Bak zo nog 2 omeletten.
Snijd de veldsla grof en de tomaten in stukjes.
Besmeer de omeletten met de rest van de ricotta en beleg met de veldsla, tomaat en peen julienne. Breng op smaak met peper Rol de omeletten strak op en halveer.
kookstaptip:
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 middelgrote eieren
250 g ricotta
2 el milde olijfolie
40 g veldsla
3 tastytom-trostomaten
75 g peen julienne
Dit heb je nodig
koekenpan met antiaanbaklaag
vershoudfolie