Glutenvrije pastasalade met mozzarella, prosciutto en rucola
bewaar
bewaar

Glutenvrije pastasalade met mozzarella, prosciutto en rucola

Met dit snelle eenpansgerecht bespaar je niet alleen tijd, maar ook afwas. Kun je na je pastasalade lekker nog even de avondzon in. Perfect vooruitzicht, toch?

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar

Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 4 min. op laag vuur goudbruin. Snijd de tomaten in partjes van 1 cm. Snijd de mozzarella in blokjes van 1 cm. Scheur de prosciutto in stukjes.

Giet de ravioli af en meng in een schaal de tomaten en olie door de nog warme pasta. Schep vervolgens de mozzarella, prosciutto en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de cremaceto.

vegatipJe kunt de prosciutto ook weglaten of vervangen door kaas en/of olijven.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Glutenvrije pastasalade met mozzarella, prosciutto en rucola

Met dit snelle eenpansgerecht bespaar je niet alleen tijd, maar ook afwas. Kun je na je pastasalade lekker nog even de avondzon in. Perfect vooruitzicht, toch?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig